3234

Serveis

Consultoria

Treballem en diversos àmbits per desenvolupar
plans estratègics segons les necessitats
de cada client, amb l’objectiu d’aconseguir els
millors resultats complint els objectius descrits.

Ens encarreguem de llançar la marca al mercat i de la proposta de venda única (USP), creant estratègies per assolir l’objectiu desitjat i d’acord amb el projecte. Treballem en el posicionament per tal que el públic se senti identificat amb la marca i els seus valors i, sobretot, oferirem al client la plena satisfacció dels nostres serveis i el reconeixement de la seva marca.

  • Gestionem la millor situació perquè l’equip de vendes sigui el que es concedeix als objectius previstos en el pla estratègic
  • Avaluem des del clima organitzatiu, treballant la satisfacció del client, intern i extern, com el disseny dels instruments adequats per a la gestió de persones, amb l’objectiu últim de ser competitius, eficaços i eficients, optimitzant les àrees clau de resultats. No oblidem que un bon Management dels objectius ha de ser equilibrat amb una bona ‘Gestió de valors’.
  • Determinem la viabilitat financera per a una gestió eficient d’un projecte, avaluant cada situació, moment i lloc, i les possibilitats financeres per tal que les accions empresarials tinguin èxit.
  • Estudiem i analitzem la internacionalització de l’empresa, on, quan, com i quines condicions hem de tenir en compte. Aquestes són qüestions bàsiques per aconseguir la rendibilitat.

Som especialistes en

Desenvolupem
la planificació
de RRHH
Anàlisi i descripció
de llocs de treball
Dissenyem l'EDR
Avaluació del
rendiment
Disseny i gestió del
pla de formació
Plans de màrqueting
estratègic
Auditories de
marca
Gestió
de responsabilitats
Li podem oferir moltes solucions,
Omple el formulari
I  respondrem
a qualsevol dubte
Coneixem el món real dels negocis i les noves necessitats del mercat; per això, oferim als nostres clients un servei adaptat i personalitzat per ajudar-los a assolir els seus objectius.